Al cincilea legamant – Don Miguel Ruiz, Don Jose Ruiz – pret ieftin

Al cincilea legamant - Don Miguel Ruiz, Don Jose Ruiz - pret ieftin
Al cincilea legamant – Don Miguel Ruiz, Don Jose Ruiz – pret ieftin

În cartea de față, don Miguel Ruiz împreună cu fiul său, don Jose Ruiz, ne oferă o perspectivă nouă asupra Celor Patru Legăminte, dar mai ales ne oferă un al Cincilea Legământ, foarte puternic, care ne poate ajuta să ne transformăm viața într-un rai personal. AL CINCILEA LEGĂMÂNT ne conduce pe un nivel mai profund de luciditate și de înțelegere a puterii Sinelui nostru, și ne ajută să ne întoarcem la autenticitatea cu care ne-am născut. În această continuare la cartea care a schimbat viețile a milioane de oameni din întreaga lume, cei doi autori ne reamintesc că cel mai mare dar pe care ni-l putem face singuri este libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat.

ConcluzieCele Cinci Legăminte

FII IMPECABIL ÎN TOT CEEA CE SPUI

Vorbește deschis. Nu spune decât ceea ce crezi cu adevărat. Evită folosirea cuvintelor pentru a te critica sau pentru a-i bârfi pe ceilalți oameni. Folosește-te de puterea cuvintelor tale numai pentru a răspândi iubirea și adevărul.

NU INTERPRETA NIMIC LA MODUL PERSONAL

Nimic din ceea ce fac ceilalți nu are vreo legătură cu tine. Tot ce spun și fac ei este o proiecție a propriei lor realități subiective. Dacă vei deveni imun la opiniile și la acțiunile celorlalți oameni, nu vei mai fi victima unei suferințe inutile.

NU FACE PRESUPUNERI INUTILE

Găsește-ți curajul de a pune întrebări deschise și de a exprima exact ceea ce îți dorești. Comunică cât mai clar cu ceilalți, pentru a evita neînțelegerile, tristețea și dramele. Acest legământ este suficient în sine pentru a-ți transforma în totalitate viața.

FĂ ÎNTOTDEAUNA TOT CE ÎŢI STĂ ÎN PUTERI

Potențialul tău maxim se schimbă de la o clipă la alta. El are un anumit nivel atunci când ești sănătos și un cu totul alt nivel atunci când ești bolnav. Indiferent de circumstanțele prin care treci, fă întotdeauna tot ce îți stă în puteri. În acest fel, vei evita autocritica inutilă, autocondamnarea și regretele.

FII SCEPTIC, DAR ÎNVAŢĂ SĂ ASCULŢI

Nu crede ce îți spune propria ta minte, și cu atât mai puțin ce îți spun ceilalți. Folosește-te de puterea îndoielii pentru a-ți pune întrebări referitoare la toate informațiile primite. Este oare acesta adevărul absolut? Ascultă intenția care se ascunde în spatele cuvintelor și vei înțelege mai ușor mesajul real pe care îl transmit ele.

Pro :  Este o carte captivanta

Cumpara ieftin Al cincilea legamant – Don Miguel Ruiz, Don Jose Ruiz (Carti) la preturi accesibile si cel mai bun raport calitate/pret.

Prinde ofertele speciale acum!

Specificaţii

Al cincilea legamant – Don Miguel Ruiz, Don Jose Ruiz

Cod: ADD973-8080-22-2

Limba

Romana

Editura

ADEVAR DIVIN

Autor

Don Miguel Ruiz, Don Jose Ruiz

Nr. pagini

208

An aparitie

2010

Categoria

Dezv Spirituala

Gen

Spiritualitate Ezoterism

Subgen

Dezv Spirituala

Al cincilea legamant - Don Miguel Ruiz, Don Jose Ruiz - pret ieftin
Al cincilea legamant – Don Miguel Ruiz, Don Jose Ruiz – pret ieftin