Dieta starii de bine – Susan Kleiner, Bob Condor – pret ieftin

Dieta starii de bine - Susan Kleiner, Bob Condor - pret ieftin
Dieta starii de bine – Susan Kleiner, Bob Condor – pret ieftin

        Dieta starii de bine – Susan Kleiner, Bob Condor este o carte care va face sa va schimbati viata radical.

     Concluzie :    Prima dieta care va ajuta sa va simtiti minunat in timp ce slabiti!Dieta Starii de Bine va va imbunatati starea sufleteasca si va va da mai multa energie in timp ce slabiti. Este vorba despre alimentele pe care trebuie sa le consumati, nu despre cele pe care ar trebui sa le evitati. Majoritatea programelor de slabit restrictioneaza caloriile si, chiar mai rau, produc schimbari chimice in creier care va fac sa deveniti depresivi. Dietele din aceasta categorie contin prea putine calorii, care sunt necesare pentru stimularea unei vieti fericite.
Prin ce se distinge Dieta Starii de Bine? Printr-o caracteristica esentiala: o lista lunga cu „Alimente pentru Starea de Bine”, inclusiv oua, sandvisuri cu carne de curcan, cereale, buritos, peste, lapte, cafea, si chiar cacao fierbinte. Un element-cheie il constituie caracterul ordonat si combinatiile mancarurilor frecvente si ale gustarilor. Nu va veti simti flamand si puteti consuma chiar si ciocolata si vin rosu, amandoua potrivindu-se planului!
Pro :  Aceasta dieta revolutionara a fost elaborata de catre nutritionista Susan Kleiner, care, de peste 25 de ani, lucreaza cu echipe de sportivi profesionisti, importanti oameni de afaceri si cu mii de barbati si femei care doresc sa slabeasca si sa se simta mai puternici.

Cumpara ieftin Dieta starii de bine – Susan Kleiner, Bob Condor (Carti) la preturi accesibile si cel mai bun raport calitate/pret.

Prinde ofertele speciale acum!

Specificaţii

Dieta starii de bine – Susan Kleiner, Bob Condor

Cod: PAR973-47-0541-2

Limba

Romana

Gen

Sanatate

Subgen

Diete

Editura

PARALELA 45

Autor

Susan Kleiner, Bob Condor

Nr. pagini

256

An aparitie

2009

Categoria

Diete

Dieta starii de bine - Susan Kleiner, Bob Condor - pret ieftin
Dieta starii de bine – Susan Kleiner, Bob Condor – pret ieftin