Geanta foto ieftina Kata Grip 12 DL, Negru

Geanta foto ieftina Kata Grip 12 DL, Negru

Concluzie : – Ideala pentru un aparat DSLR cu obiectiv 18-200 mm atasat + accesorii.
- Ofera protectie frontala pentru echipament prin startul TST.
- Material impermeabil.
- Compartimentul principal captusit pastreaza camera cu gripul si obiectivul atasat intr-o pozitie care permite extragerea rapida a acesteia.
- Media Kit-ul – destinat depozitarii de carduri si acumulatori – este detasabil, putand fi pozitionat in doua locatii in interiorul holster-ului, pe lateral stanga si pe capac.
- Folosirea materialul impermeabil „RipSstop” in realizarea holster-ului, ofera protectie la stropiri accidentale cu apa si ploi usoare. In cazul ploilor torentiale sau a unei perioade indelungate de utilizare in conditii meteo nefavorabile, poate fi folosita husa de protectie care vine odata cu rucsacul si care protejeaza impotriva umiditatii.
- Accesul la echipament se face foarte rapid, capacul holster-ului fiind usor de deschis, iar forma de toc a gentii nu pune in pericol echipamentul atunci cand acesta este deschis, reducandu-se posibilitatea ca aparatul sa cada din geanta.
- Pentru confort, cureaua de umar este ergonomica, iar pentru siguranta, inele de prindere sunt din otel. In cazul in care se doreste purtarea holster-ului la centura, acest lucru poate fi facut datorita curelelor din spatele lui, prin care poate fi trecuta centura.

Pro: Geanta include:
- husa de ploaie
- media kit
- curea de umar cu maner ergonomic

Specificaţii

Geanta foto Kata Grip 12 DL, Negru

Cod: KT DL-G-12-B

Tip accesoriu:

Geanta

Dimensiuni exterioare (D x H x W mm):

125 x 190 x 155

Dimensiuni interioare (D x H x W mm):

120 x 175 x 145

Pentru:

Aparat foto DSLR

Compartiment depozitare:

Baterie
Card memorie

Material:

Material impermeabil

Altele:

Husa ploaie
Curea de umar cu maner ergonomic
Media kit

Geanta foto ieftina Kata Grip 12 DL, Negru