Microsistem audio ieftin Philips, MCM1110/12

Microsistem audio ieftin Philips, MCM1110/12

Acest sistem muzical Philips are o putere totală de ieşire de 10 W RMS. RMS se referă la rădăcina pătrată a mediei aritmetice, care este o unitate de măsură tipică pentru puterea sonoră sau, mai bine spus, puterea electrică transferată de la un amplificator audio la o boxă, care este măsurată în waţi.

Concluzie : Digital Sound Control vă oferă posibilitatea de a preseta modurile Jazz, Rock, Pop sau Clasic pentru optimizarea intervalelor de frecvenţe pentru diferite stiluri muzicale. Fiecare mod foloseşte o tehnologie de egalizare pentru reglarea automată a balansului şi amplificarea celor mai importante frecvenţe pentru respectivul stil de muzică.

Pro : MP3 înseamnă „MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3″)”. MP3 este o tehnologie revoluţionară prin care fişierele audio mari sunt comprimate de 10 ori fără o scădere simţitoare a calităţii audio.

Datorită capacităţii complete de transfer al fişierelor, vă puteţi bucura cu uşurinţă de confortul şi de distracţia accesării mai multor melodii digitale prin USB Direct încorporat.

 

Specificaţii

Microsistem audio Philips, MCM1110/12

Cod: MCM1110/12

Numar programe:

20 FM

Tuner:

FM

Redare format:

CD
CD-R
CD-RW
MP3-CD

Altele:

1 x USB
Alarma CD / radio
Conectare USB
Sleep Timer
Afisaj LCD
Auto digital tuning

Benzi de unde:

FM

Analogic Intrare/Iesire:

1 x Iesire Casti
1 x Line In

Nr. cai boxe frontale

2

Functie Bass Boost:

Dynamic Bass Boost

Intrare casti:

3.5 mm

Nr. de memorii

20

Redare MP3 pe CD-R

Da

RMS:

2 x 5 W

Dimensiuni unitate principala(W x H x D):

150x 227 x 208.5 mm

Microsistem audio ieftin Philips, MCM1110/12