Microsistem audio ieftin Samsung MM-E320

Microsistem audio ieftin Samsung MM-E320

Samsung MM-E320 este perfecta pentru oricine. Unitatea are un design simplu, curat și modern. Difuzoarele sunt de calitate excelentă (din lemn), de înaltă calitate ofera un sunet minunat (bas profund, uimitor atunci când EQ este setat la “HipHop”). Unitatea poate părea un pic de plastic dar finisajul este frumos. Funcția de înregistrare USB este de foarte mare ajutor. Poti naviga cu ușurință pe USB datorită modului bine gândit de afișare și aranjarea butoanelor de pe telecomanda. Ecranul este luminos si ofera o rezolutie decenta. Telecomanda este destul de mica, dar cuprinde tot ce aveți nevoie. Mi-ar fi plăcut să aibă o ieșire căști / audio. Sistemul RDS nu este activat.

Concluzie: acest sistem ofera o calitate a sunetului foarte buna, design strălucitor, un finisaj frumos și o mulțime de funcții interesante într-un pachet simplu (isi merita pe deplin pretul).

Pro: ecran luminos,  ieftina, durabila, sunet ok, finisaj frumos, bas profund, timer de înregistrare foarte util, usor de utilizat, difuzoare de calitate foarte mare, telecomanda

Contra: nu are Audio Out si RDS.


Specificaţii

Microsistem audio Samsung MM-E320

Cod: MM-E320/EN

Iesire putere muzicala(W):

220

Numar programe:

15

Tuner:

Da

Redare format:

MP3-CD
WMA
CD-R / CD-RW

Altele:

MP3 Enhancer
USB
EZ MP3 Maker (CDx4)

Benzi de unde:

FM

RDS:

Da

Functie Bass Boost:

Da

Redare MP3 pe CD-R

Da

RMS:

2 x 10 W

Microsistem audio ieftin Samsung MM-E320