Secretul (cartonat) – Rhonda Byrne – pret ieftin

Secretul (cartonat) – Rhonda Byrne – pret ieftin

Parti din Marele Secret s-au aflat în traditiile orale, în literatura, în diferite religii si filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima data, toate partile Secretului au fost reunite într-o revelatie incredibila, care va transforma vietile celor ce o traiesc. Din aceasta carte, veti învata cum sa folositi Secretul în toate aspectele vietii dumneavoastra – obtinerea banilor, pastrarea si redobândirea sanatatii, relatiile interumane, fericirea si în orice interactiune pe care o aveti în aceasta lume.

Concluzie :  Veti începe sa întelegeti puterea ascunsa, nefolosita, care se afla în launtrul vostru si aceasta revelatie poate aduce bucurie fiecarui aspect al vietii dumneavoastra. Secretul cuprinde întelepciune de la învatatori din vremea noastra – barbati si femei care au folosit-o pentru a dobândi sanatate, bunastare si fericire.

Pro : Aplicând cunoasterea Secretului, ei aduc la lumina întâmplari captivante de vindecare a unor boli, de redobândire a sanatatii, de depasire a unor obstacole si de obtinere a ceea ce multi oameni ar considera imposibil. Marele Secret a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult râvnit, ascuns, pierdut, furat si adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi de secole a fost înteles de câtiva dintre cei mai importanti oameni din istorie: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein – alaturi de alti inventatori, teologi, oameni de stiinta si mari gânditori. Acum, Secretul a fost dezvaluit lumii. „Pe masura ce aflati Secretul, veti ajunge sa stiti cum sa aveti, sa fiti ori sa faceti tot ceea ce doriti. Veti ajunge sa stiti cine sunteti cu adevarat. Veti ajunge sa cunoasteti adevarata maretie care va asteapta în viata.

Cumpara ieftin Secretul (cartonat) – Rhonda Byrne (Carti) la preturi accesibile si cel mai bun raport calitate/pret.

Prinde ofertele speciale acum!

Specificaţii

Secretul (cartonat) – Rhonda Byrne

Cod: ADD973-87595-7-2*

Limba

Romana

Editura

ADEVAR DIVIN

Autor

Rhonda Byrne

Nr. pagini

216

Format

Cartonat

Categoria

Dezv Spirituala

Gen

Spiritualitate Ezoterism

Subgen

Dezv Spirituala

Secretul (cartonat) – Rhonda Byrne – pret ieftin